Glömt lösenord

Fokus på bostadsrättsföreningar

Delagott är en helhetsleverantör av fastighetsförvaltning med fokus på bostadsrättsföreningar. Genom vårt koncept “Omtänksam förvaltning” strävar vi efter att höja såväl boendekvaliteten som värdet på våra föreningars lägenheter. Vi finns i Stockholm och levererar tjänster över hela landet. Våra huvudtjänster är ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel och städning.

”Våra kunder ska vara stolta över fastigheterna vi gemensamt förvaltar. Därför arbetar vi genomtänkt och långsiktigt. Varje dag.”
Mats Frosteman, vd Delagott

Delagott växer ständigt med nya kontor. Det gör att du alltid kan få en förvaltare nära dig. Vi jobbar nära varandra med kunskapsöverföring och kvalitetssäkring. Oavsett vilket kontor du anlitar har du genom Delagott en trygghet i att alla föreningar förvaltas med omtänksamhet.

Läs mer på www.delagott.se

Delagotts erbjudande

Delagott erbjuder teknisk och ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, inklusive trappstädning och trädgårdsskötsel. Det är många personer involverade. För att allt ska fungera är kommunikation mellan föreningen och alla funktioner det allra viktigaste.

För att läsa mer om våra tjänster, klicka här!